1 dag kvar!

Imorgon ska jag flytta allt som går att flyttas med en fårrrd. Får se hur pigg P är på mängden som ska köras och så. Men jag siktar på att allt som får plats i en personbil ska med. Inklusive mig och katten. Så jag kan packa upp allt redan samma kväll. Nu kanske jag är lite väl optimistisk, men att satsa betyder ju allt hälften var vunnet eller något sånt.

Sitter just nu och pluggar i bibblan, hade seminarie om feministiska teorier och jag var onekligen intresserad och engagerad i diskussionen. Väldigt skoj må jag säga.

Sen var det den sista måltiden med Martina, nu får vi aldrig mer se henne. Buhhuuu!

Ska käka något sen och gå på stan för att staka ut en av aktiviteterna vi ska ha under rookieveckorna i höst. Sen hem och slappa framför teven. Kan inte ens laga mat eller något nu, för jag har packat ner precis allt.

Jag är så jävla bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.