What a mess!

Fy fan!

Är det minsta man kan säga.
Jag trivs nu i lägenheten, men hela helgen har varit en pärs.

Fick inte hämta ut nycklarna i tid, för de som bott där innan kan inte lagen. När jag väl fick tag i nycklarna så var lägenheten inte besiktad, så Mimer skickade dit en kvartersvärd för att kolla den. Den var inte alls städad.

Äckliga människor!

Tar ut nycklarna ändå, hade liksom inget val, skulle ju flytta in samma kväll. Hon som bott där innan får en fet faktura för en städfirma. Fast jag fick agera städfirma själv. Får förvisso ersättning i form av hyresavdrag på nästa hyra.
Nu till hur lägenheten såg ut. Det var saker kvar i den. Diverse städsaker som inte använts. Lite kläder, lite annat skräp. Totalt sett två kartonger fyllde jag med skräp. De står nu i källaren, men jag ska slänga allt.

Det var mögel i hela kylen och frysen. De har förmodligen låtit de stå avstängt med mat i och bara låtit det gro. Sen tidigare i veckan tömt ut allt och bara låtit det vara så. Grannarna hade fått stå ut med sopor i korridoren som stank något ohyggligt. Det var även ingrodda fläckar under kylskåpet och spisen och en stor brun äcklig fläck mitt på golvet. Damm överallt och ja, allmänt vidrigt.

Hon som stod på kontraktet hade flyttat ut två månader tidigare och låtit sitt ex bo kvar i lägenheten så jag anar ont uppsåt bakom det hela. Det stod även massa möbler och prylar under trappen, förmodligen också hans. Sen hade hon mage att nämna att exet skulle kontakta mig för att han inte lyckats adressändra i tid, på vilket sätt är det mitt problem?

Jag slänger posten på högen med telefonkataloger som ligger under postfacken, sen får de göra vad fan de vill med den.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.