Usch fan

Det är fan inte lika kul att jobba som att plugga. Mina fötter tycker inte alls om det och inte resten av mig heller. Skittrött när man kommer hem och kan inte hålla sig vaken för fem öre. Det känns extra tungt att gå omkring hela dagarna i skor som håller på att mörda fossingarna. Men nu har jag beställt lite bättre skor.

Att bo hemma hos Mamma och Pappa fungerar, men det är lite skumt. Att behöva ta hänsyn till en drös med saker och inte behöva handla själv eller laga mat som man kommer på själv. Det klagar jag ju inte på.

Till helgen ska jag tillbaka till Västerås och flyttstäda. Ska försöka göra det så fort jag kan, så jag kan hänga lite i stockholm med. Vi får se hur manad jag är på fredag kväll och lördag förmiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.