Days of our life

Jag har en mental nedräkning av dagar. Tills jag slutar jobba. Och kan njuta av min lägenhet i Västerås.
Jag längtar ganska så mycket. Åker till Västerås nästa helg för att fira två 20-åringar. Ska njuta av mitt fina 25 Mbits bredband och kanske installera lite IP-telefoni. Och gå på bio måste man göra med.

Hur många arbetsdagar har jag kvar då? Med de som är kvar denna vecka. 23 dagar!!! Sen hoppas jag på att jag aldrig mer jobbar med lokalvård någonsin igen. All heder åt alla tusentals som sliter med det, men det är inget jag vill göra längre. 5 år är mer än nog.

Ser i DN att mördarsniglarna invaderar landet, jo det hade jag inte missat. Svårt att missa liksom. Men om de äntligen börjar få naturliga fiender så kommer naturen återigen att ställa saker till rätta. Naturen är fantastisk.

Nu ska här sovas, för imorgon är det en ny dag, med nya tankar och uppgifter. Är rätt så trött just nu, kommer bli skönt att sova ordentligt. Så kommer ännu en dag att komma till sitt slut, i dagarna av vårt liv.

Muauaua!

2 svar till “Days of our life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.