Skönt med sol

Ja, imorse när jag cyklade till jobbet så sken ju solen, det var ungefär det enda positiva med den morgonen. Avskyr att gå upp innan 07. Och då har jag ända unnat mig att gå upp strax efter 06 den här veckan. Kanske ska lägga mig tidigare. senast om två timmar ska jag sova säger jag då. Ja, annars så slavar jag på på jobbet. Kommer hem och käkar lite, bänkar mig framför laptopen och sen ska man sova igen. Fy fan vilket underbart liv man har såhär mitt på sommaren. Men jag ska inte klaga, finns ju värre saker att behöva stå ut med.

Läste om en massa tips på hur man kan göra sig av med de där mördarsniglarna på ett snällt sätt, utan att de lider för mycket. Vad det nu spelar för roll? Fast man ska väl vara så skonsam som möjligt. Jag som inte ens vågar cykla på dem. Jag vill inte göra illa varelser hur äckliga de än må vara. Hur nu det gick till. Jag brukade ju ha myrmassakrer och bränna dem med förstoringsglas.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.