De borgerliga står inte bara på de rikas sida

Väljarna: De borgerliga står på de rikas sida

Vilken jävla idiotisk slutsats att dra. Vad har de för vinning i att de rika blir rikare än tidigare, medan de fattiga går under och får det sämre? Varti ligger den logiken? Jag tycker att det verkar vara en aning jante över det hela och att göra det jävligt lätt för sig. Visst fan finns det elaka människor som är giriga och bara ska ha och ha, men att tro att samtliga individer som röstar borgerligt och är engagerade i den borgerliga politiken är involverade i någon slags komplott för att förkovra sig och de sina, verkar besinngslöst korkat enligt mig.

Dessa gamla floskler som vänstern verkar ha tutat i merparten av det svenska folket, borde för länge sedan ha blivit förbisedda för vad de är, just struntsnack och avundsjuka. Vad är det som säger att bara för att något gynnar de välbärgade, så är det helt omöjligt att det kan gynna även de med mindre medel?

Jag tror och är övertygad om att Alliansens hårda politik är nödvändig efter alla de år av vanstyre som socialdemokraterna lämnat efter sig. Precis som det nämns i artikeln tror jag även och hoppas att det då det är dags för val 2010, framkommit på vilket sätt Alliansens aktioner har gynnat majoriteten av befolkningen.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Intressant

5 svar till “De borgerliga står inte bara på de rikas sida”

  1. Visst har du rätt. Och det är förvånansvärt att så många, under så lång tid gått på vänsterns argument. (Samtidigt så har ju S själva tagit bort förmögenhetsskatten för de riktigt rika. Förklara det för mig, någon.)

  2. Att de som har vill ha mer är väl inte onaturligare än att de som inte har vill ha mer? Att den rika delen av befolkningen som redan har det bra ska få ännu bättre kan ju dock ses som ett slöseri med pengar då de kronorna kunde givit mer glädje i en mindre välgynnad hand men det är likväl borgarnas demokratiska rätt att gynna sin intressegrupp – de rika – de måste få vara representerade demokratiskt som vem som helst annars, dock behöver de inte vara omtyckta bara för det, men faktumet behöver inte förnekas för att accepteras…

  3. Jorå det påstås ‘från många håll’ att ‘hästskitsteoremet’ är det enda rätta.
    Och det funkar nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.