Ingen sol kvar

Nu har jag blivit klar med det jag skulle röja undan, självklart har solen hunnit försvinna bakom molnen. Men det är väl inget ovanligt denna sommar. Jag läste i Aftonblaskan att det ska vara kasst väder i ca tre veckor till, sen lagom tills jag är ledig en vecka och skolan börjar så kommer det fina vädret.

Jag jobbar ju exakt tre veckor till så jag mös lite när jag läste det. Jag har ju som sagt inte haft någon supersommar, så då kan det lika gärna vara dåligt väder. Snacka om att jag bara tänker på mig själv. 15 ynka dagar kvar att jobba med lokalvård. Hoppas verkligen jag slipper utöva det yrket mer efter det.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.