Kattlös

Så är det då bestämt. Jag låter min katt bo kvar ute på landet, där hon kan leva livet ute. Istället för att vara instängd i min studentlägenhet hela dagarna i ända. Hon får det så mycket bättre därute. Nu har hon sällskap av flera andra katter och kan lära sig hur livet ute är utav dem.

Perfekt övergång. Från att ha varit hunsad katt hos en familj med lite mindre bra hand om djur. Till att komma till mig och bli den underbara katt hon är idag, till att få njuta av livet sina sista år ute på landet.

Kan inte bli bättre.

Ska bli kul och se hur hon är ute när jag hälsar på henne. Hon kommer tydligen ganska omgående när de ropar på henne. Hon börjar väl med att utforska närområdet. Hon får lära känna sin nya omgivning först, innan hon beger sig ut på rövarstråt i skogen 😛

Jag är så glad att det funkar och att hon får bo där. Det förtjänar hon verkligen. Självklart kommer jag sakna att ha någon att gosa med, som kryper ner under täcket och vill mysa med mig, men det är smällar man får ta.

Ett svar till “Kattlös”

  1. Det var väl en bra oegoistisk handling av dig, jag tror att katter helst vill vara både utomhus och inne ibland. Våran katt försvann när vi hade kattvakt under våran Ungern semester i juni/juli, vi har fortfarande kattlådan kvar på samma plats…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.