New bike

Denna skönhet införhandlade jag igår. Höll på och mekade med den mest hela dagen. Andy hjälpte till och fick en lunch på Grekiska kolgrillen som tack för besväret, även andra ska få tack för hjälpen med transport 😉

Senare körde vi ett litet race med bilddagboken som ska redovisas imorgon. Allt är lagt i respektive mapp, dag för dag. Så nu är det bara att få låna en projektor som är problemet. Men jag ska höra med de på kåren om det går att lösa på något sätt. Annars får vi väl kolla på datorn.

Jag själv läser just nu och ska fortsätta med det tills jag ska iväg till kåren och leka. Borde hinna med att dammsuga och plocka undan lite innan med, det ser lite för jävligt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.