Plugga mera

Har kunnat konstatera att det är soffan i LF-lokalen som är orsaken till min ryggvärk. Den är i n t e anatomiskt korrekt den soffan. Satt i närmare 5 timmar där i måndags så jag antar att det är någon slags träningsvärk som jag lider av. Annars så stannade jag hemma idag för att bedriva studier själv. har kommit igång lite, med tankar och funderingar på¨hur jag ska lösa fråga två.

Det är inte världens lättaste uppgifter, men jag känner ändå att det ska kunna gå. Skulle dock behöva hjälp med att smeta in mina ömmande ryggmuskler med lite muskelavslappnande smörja. Kanske ska höra om någon granne kan hjälpa mig. Nej, fick hjälpa mig själv. Får se om det ger någon effekt. Men det känns som det.

Men nu måste jag iväg till plugget för att få något gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.