Ryggfan

Idag har det varit tentan som har varit på tapeten mest hela dagen för min del. Kom faktiskt upp i tid och så. Sen blev det klurigt när vi satt och diskuterade den första uppgiften. Men jag har skrivit lite i alla fall. Något som distraherar mig är att jag har ont i ryggen. Det underlättar liksom inte mitt arbete. Det konstiga är att jag inte har gjort något för att få ont i ryggen. Kan vara min säng eller något liknande.

Jag trivs inte med den tanken. Det kan ju även betyda att jag börjar bli gammal. Inte en trevlig tanke alls. Usch, nu ska jag ta och sova, så jag orkar slita med tentan imorgon med. Så jag kan få den avklarad en gång för alla. Är för jävla trött ändå så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.