Att inte hjälpa sig själv

Inne på sista frågan, som jag av någon sjuk anledning trodde skulle bli enklast att kirra, tji fick jag, sitter och våndas över den uppgiften så inåt helvete. Har lite mer än en sida att skriva på den och jag vet knappt vad jag skrivit, det hänger inte ihop och är allmänt blä! Förstår inte för fem öre hur fan jag ska få ihop det.

Nästa gång tänker jag fan inte slarva med litteraturen, märker hur pass handikappad jag är av att inte ha tagit in den till fullo, eller bättre iallafall. Fan vad trög jag är, får ju typ damp av att läsa litteraturen. Tålamod, vad är det liksom. Sen att jag aldrig kan koncentrera mig fullt ut på uppgiften utan skriver här och kollar hundra andra grejer hjälper ju inte.

Även min förmåga att snurra till begreppen och göra det mer invecklat än vad som ens i närheten är nödvändigt, ja.. not helping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.