Facebookrelationen

Jag läser lite grann, sen flummar jag runt på Facebook. Min nya drog. Helt oanat har jag ännu en gång fastnat i ett träsk. Ett träsk av relationer och nätverkande på internet. Vet egentligen inte vad som är så faschinerande. Funderar på det här om man ska lägga till människor som man egentligen inte har så mycket kontakt med. Som gamla ex och andra gamla människor. Tycker de att man är skum då? Borde jag bry mig? Framför allt, varför ska jag ha dem med alls? Bara för att eller för att ja vadå?

Ungefär som att lägga till folk man bara känner ytterst ytligt antar jag.

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.