Lite finess

Tenta om 4 dagar, nu är det bara att plugga på och hoppas att min prestationsförmåga räcker till. Som fan att den gör, klart jag ska klara det här. Ska bara koncentrera mig på det viktiga och sluta älta allt som ändå inte leder någonstans just nu. Jag har fått tid för att prata och det får ske då. Jag behöver få de rätta verktygen för att komma över min personliga hinder.

Just nu handlar det om att kunna vara disciplinerad. Främst inom studier. I vissa andra lägen bör det handla om att släppa på disciplinen och bara vara. Agera, inte reagera. Ingen tanke innan handling. Bara handling. Det är en sak jag behöver lära mig. Självklart i rätt situation och med lite finess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.