Bläurk

Har haft lite otur idag. Tvättmedlet var slut när tvättiden började, gick för att handla, glömde kortet hemma, brände falukorven. Jamen när kommer det positiva? Det som balanserar upp min otur. För det vore bra att få något sådant nu. Bara så här i tentatider, då ens vilja att plugga är minimal. Jag gör ingenting alls istället. Så himla produktivt. Har faktiskt städat omkring mig i lägenheten och är nyduschad och fräsch. Nämnde jag att jag tvättat med?

Har inte pluggat en sekund sen jag kom hem från skolan. Jag förmår mig inte att plugga på den där skiten. Det går bara inte. orkar inte ens ha ångest över det hela, bryr mig inte så värst. Det får gå precis hur det vill. Ska bli sjukt skönt att släppa denna delkurs och gå vidare. Hoppas verkligen nästa är mer givande, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Bläurk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.