Äntligen över

Nu är det över och jag mår bättre. Det är inte bra när tentor framkallar en massa negativa tankar så att man nästan blir helt förkrossad. Vilket var beskrivningen på hur jag verkade igår. Ångesten var djup. Vilket förstås påverkade hela mitt kroppsspråk. Blev till att gå och plugga ensam först, sen virrade jag runt ett tag och hittade Andreas. Sen tog jag mig en baguette och smaska på, då glömde jag tillfälligt mina bekymmer. Sen gick jag på möte och blev informationsansvarig.

Sen satt jag i bibblan och skolan och pluggade och åt godis som middag fram till 22. Sen gick jag hem och softade. Tänkte på hur skönt det skulle vara just nu. Vilket det givetvis är, är helt superlättad och glad. Hur tentan gick? Det vet jag faktiskt inte. Jag svarade på det mesta, även om det satt jävligt djupt. Två timmar att svara på första frågan. Av 5 timmar totalt. Nej fy fan. Hoppas verkligen jag får godkänt så jag slipper göra om denna pärs.

Sen gick vi på stan när vi kom hem till Västerås, har skaffat mig halloweenutstyrsel, kommer bli ball. Fest imorgon, nu ska jag iväg och käka hembakt pizza och glo på idol hos Olivia och Annika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.