k810i

Min nya telefon. Halverar månadskostnaden och får ändå en ny telefon. Gratis sms. Skitbra

Hade seminarie i morse, gick hyfsat. Hela den här kursen känns som en jättelättnad om man jämför med de föregående, vilket jag tackar för. Ett störningsmoment i tillvaron är min förkylning. Men den är på väg att dö ut. Är bara väldigt irriterande med hostan. Bort med den.

Annars har jag försökt hålla mig upptagen och umgåtts med folk. Det är bättre än att gräva ner sig i en massa funderingar kan jag meddela. Det tycker vi om. Må jag lova. Mer sånt ska det bli med. Alla förutsättningar finns ju. Så varför inte. Men nu är det dags att vara lite ensam och umgås med teven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.