Leta presentkort?

Så sitter jag här igen, utan mål eller mening. Eller något att göra. Finns massor jag skulle kunna göra. Som att boka den där tiden för tatuering. Ska bara hitta presentkortet först. Verkar som att jag städat bort det. Frågan är vart jag lagt det? Ah, det låg i min samling med brev, vykort, födelsedagskort osv. Fan, jag var tvungen att riva ur alla garderober och leta på varenda ställe. Men nu fick jag en ursäkt att få ordning i min garderob, så nu ligger kläderna där snällt.

Men om man skulle äta och gå till Bluebird då kanske? Fast jag har lite svårt att bestämma mig för motiv. Nej, men jag kör på originalidén, lika bra. Jag tycker den är snygg ju, ska bara se den på papper. Men helst vill jag ju ha sällskap, kanske ska vänta några dagar ändå. Äsch tar det på måndag. Nu ska jag äta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.