En helkväll på stan

Satt här vid datorn runt 20.30 och skulle precis sätta mig och skriva vidare på min del av pm:et (yeah right, who am I kidding?) då det ringer på dörren. Spännande. Gissa vem som stod där då? Jo självaste Pelle som flyttade hem till de mörkaste skogarna i Småland istället för att plugga kvar på programmet. Han är här uppe för att hälsa på och bland annat medverka på sittningen i 70-talsanda, som går av stapeln om 3 timmar lite drygt.

Han fick lite skvaller av mig och sen frågade han om jag skulle med på stan och ta en öl. Som sagt, tänkte att det blir ändå inget gjort här så javisst. Var en väldigt trevlig och intressant kväll må jag säga. Först gick vi Taj mahal, heldött och svindyr cider, så då tyckte jag att varför går vi inte till kåren? Sagt och gjort, vi halkade bort till Kåren där det var än mer dött, men de hade ju billig dricka. Två cider senare så var det stängningsdags, men vi vill ju inte gå hem. Så vi gick till Slisk, aka Silk. Vilket ställe alltså.

Det var befolkat med ca 10 personer. Alltså dött. Men de som var där var smått fantastiska. De ville dra upp oss på dansgolvet, två brudar runt 18 år. Ganska fulla. Men jag var den enda som gick upp och dansade. Sen kom Pelle på att han och Johan skulle leka bögar för att slippa dem. Tanken var att de skulle bli äcklade, men den planen liksom slog i baklås kan man ju milt säga. Visade sig att en av damerna tyckte att bögar var det gulligaste som fanns. Så hon blev alldeles förtjust i dem. Ja, det var humor det. Skrattade gott åt hela situationen.

Sen gick vi hem hit och åt och lyssnade på konstig musik. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.