Ännu ett vg

Att det ska vara så svårt att få till en bra dygnsrytm. Förra veckan skötte jag mig exemplariskt. Var uppe innan 10 varenda dag. Sen kom helgen och fest i fredags, då blev det liksom som att jag tog igen all den sömn jag inte tagit ut i veckan. Sov till 15.30, inte så smart kanske. Sen vet jag inte riktigt hur jag har gjort. Gick förvisso upp tidigt i går morse, men det var för att jag skulle med tåget hemåt rätt tidigt.

Fick veta mer om det här frivillighetspaketet, vilket verkar ganska lovande, ska söka iallafall och se om jag får det. Vore ju inte helt fel liksom. Om det blir så att jag får det så kan jag betala av på mitt csnlån och leva ganska bekymmerfritt ett tag. Måste bara se till att hitta ett bra sätt att inte slösa bort allt på en gång.

Nu är jag sådär slöseg och kommer inte iväg till skolan. Måste få lite gjort varje dag om jag ska hinna med denna uppsats. Annars blir jag besviken på mig själv. Fick förresten VG på metodkursen, alltid trevligt, även om jag inte känner att jag bidrog så hemskt mycket. Men jag får tänka på den ljusa sidan, jag var i allafall delaktig.

Dags att dra.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.