No worries

Sov bort tiden då jag skulle träna, men jag har läst ut boken om Traci Lords och uppdaterat till senaste versionen av wordpress. Nu ska jag boka tåg till stockholm med, klart! Har en sådan hemsk träningsvärk i båda armar, axlar och rygg. Men det är precis som det ska vara. Ska träna magen med så den får sig en omgång med.

Sen blir det till att skriva ner lite tankar kring teori och vilka diskurser jag ska använda mig av. Jag känner liksom på mig att jag har uppsatsen i skallen någonstans, ska bara komma igång. Har trots allt två veckor lite drygt på mig. Även om jag skrivit väldigt lite så har jag ändå funderat och gjort det mesta förarbetet.

Jag kirrar det här. Lätt.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.