Back on track

Idag har jag vänt tillbaka på mitt dygn. Började barka åt riktigt fel håll. Men nu gick jag upp halv tio. För jag skulle tvätta. En ypperlig anledning. Sen var jag och tränade, skönt att få det gjort. Igår kom ett gäng och hängde här och då fick jag en anledning att städa lägenheten med. Nu ska jag bara hitta en anledning att skriva uppsats och göra lite viktiga ärenden som jag borde ha gjort för typ hundra år sen.

Sitter och glor på vad minnen kan kosta, behöver mer ram, har bara 768 mb. 2 gb kostar visst bara 395:- så det kan det ju vara värt. Nej, nu ska jag iväg på galej, tjohej!

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.