Känns bra

Nu har jag gjort i ordning vad som kommer få bli min arbetsplats idag och hela nästa vecka. Snacka om att vänta till deadline innan jag sätter igång. Imorgon är det exakt en vecka kvar tills min uppsats i socialpsykologi ska vara inlämnad. Av någon anledning har jag dragit ut på det hela.

Men det känns ändå fint att sitta här vid köksbordet med allt ordninglagt. Gör så att det känns bättre, framförallt är det en bekväm arbetsplats. Har även tänt ljus runt omkring så det blir mysigt och framförallt lite varmare. Det har ju gått och blivit vinter med snö och allt.

Ska försöka göra så att min halva sida med text som jag hittills producerat blir utökat till åtminstone 2-3 sidor. Ska se hur bra det går, kan ju börja med att öppna dokumentet. Känns bra helt enkelt.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.