Tips från coachen.

Igår upptäckte jag en fantastisk sak. Jag kunde se filmen Cloverfield på datorn, på en webbsida, utan att ladda hem den. Det enda som krävs är en DivX web player. Så detta gjorde jag och var uppe bra mycket längre än jag borde ha varit, därav min föregående post. Väldigt spännande film, filmad på samma sätt som Blair Witch project. Med en handkamera.

Missade min tid hos kuratorn. Andra gången jag sover när jag egentligen har avtalat tid med hennes. Känns rätt lumpet gjort av mig, eftersom hon har andra som säkert hade velat prata. Men gjort är gjort, inget att gräma sig över. Får tid att skriva klart ett CV som jag sa att jag tänkte göra. Behöver verkligen ett jobb nyss, är nästan helt totalt pank. Får tänka positivit, då kanske jag tappar lite oönskade fettdepåer. Fast mest troligt blir jag nog mest jävligt less på pasta och havregrynsgröt.

Såg även sista delen av Super Bowl, väldigt spännande, även om jag inte förstår alla regler. Snygg comeback av Eli Manning och hans NY Giants. Väldigt stort att få vinna MVP i en sport som Amerikansk fotboll.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.