Slut på flera sätt

Dagens session med kuratorn var ett mer eller mindre långt konstaterande att saker och ting går åt rätt håll. Innan på morgonen försov jag mig dock. Känner mig aningen trött mest hela tiden, mest beroende på mina mindre bra vanor förstås. Men nu ska jag ordna det. Först genom att gå upp tidigt även imorgon och träna på tidigt, för att sen gå till skolan och plugga. Fick vår hemtenta idag, så nu är tentaveckan igång. Men det känns bra faktiskt.

Har även varit på vad som tydligen är mitt sista officiella möte med styrelsen för beware. Kvar är bara årsmötet och sen två obligatoriska möten för att se till att övergången går smidigt. Sen är det bara överlämningen kvar. Sen tänker jag inte engagera mig mer än jag behöver. Njuta mer av det hela. Tiden flyger ju fram. 1,5 år har jag varit med. Mer än nog som sagt. Ska inte ens vara fadder i höst. Bara ha kul.

Nu låter det som att det var jobbigt att vara med i styrelsen eller vara fadder, men nej, det var mest skoj.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.