Läxhjälp

Idag ska jag göra något som jag inte gjort förut. Ska ställa mig inför fyra olika klasser med niondeklassare och berätta om IM och vår läxhjälp som vi kommer bedriva ett antal måndagar på deras skola. Jag fick reda på att jag skull få göra det ensam i början av veckan och jag bestämde mig rätt fort för att tänka positivt och inte göra en så stor grej av det hela. Så det så.

Det är nästan så att det ska bli kul. Vi får se hur responsen blir, förväntar mig dock inte alltför mycket. Så nu har jag ringt mitt jobb och fått gjort det med, så nu får de inte dra någon fackavgift längre. Haha, jag är bäst just nu, får se hur det känns i eftermiddag när allt är över. Undrar om jag får komma in i början av en lektion och dra mitt, eller hur det funkar. De små liven har ju sportlov nästa vecka, så risken finns att det är dålig uppslutning, men det får jag nog leva med. 🙂

Sen har jag bara en halv fråga kvar att svara på på hemtentan, feels good. Så kan man njuta av helgen.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.