Kallar de detta för vår?

Årets första vårdag, minsann? Pyttsan, för att vara lite finurlig i sina formuleringar. Jag frös som fan när jag cyklade hem från skolan. Underkylt regn är värst. Nåväl. Får nog vänja mig, verkar som att vädret kommer jävlas med oss ett par dagar. Jag har ändå fullt upp, så jag hoppas att det inte spelar så stor roll. Det är konserter, föreläsningar, möten och allt möjligt. Däremellan ska jag hinna festa, läsa och ja slappa är viktigt med. Har nog aldrig haft så mycket för mig innan. Så länge jag känner att jag hinner med så. Just nu känns det som att läget är under kontroll. Roliga kurser och roliga aktiviteter. Ska se till att inte messa med dygnsrytmen för mycket bara. Jaha, massa babbel om ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.