Det ordnar upp sig

Det mesta som legat och pyrt under ytan för min del håller på att lösa sig. Jag fick ett glatt besked av min chef på Astra om min anställning på ISS, min tjänstledighet fortlöper som innan. Han frågade om jag tänkte komma och jobba i sommar och jag kunde med ett nej få allt att lösa sig. Nu kan jag utan att behöva oroa mig vara här i Västerås hela sommaren, plugga halvtid, jobba halvtid osv.

Var på en slags introduktion/löneförhandling på sommarjobbet igår. Fick en hyfsad timlön.  Kan inte klaga, i övrigt känns det mycket bra med hela dealen. Ska nog kunna trivas där. Pilla med massa papper och ha en egen mobil och dator 🙂

Sen har jag fixat en hel del andra saker i veckan. Jobbat på kåren för att få n0llepass, jobbat så jag får ett till slavmärke, 20-märket. Nu måste jag äta mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.