Ärenden

Helgen var lätt förvirrad för min del. Varit lite skum känsla över det hela. Svårt att beskriva men jag har inte känt mig så med i matchen på något sätt. Just nu har jag precis varit en runda på stan och uträttat några ärenden. Flott värre.

Var och hämtade nyckeln till Sensus så vi kan ha möte där senare ikväll, sen köpte jag 1 gb ram, för min dator hade inte så mycket sådant. Sen tänkte jag köpa lite blommor, nu när jag har mina krukor tillbaka igen, men det fanns inget skoj på den interflorabutik som jag hittade.

Får ta och leta upp en annan blomsteraffär i närheten. Finns visst ett gäng att välja på. Nu ska jag äta lite, sen iväg till skolan och ta tag i den här enkätundersökningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.