Nu börjar det

Nu är det dags för mig att sätta igång på allvar. Har inte riktigt lyckats komma igång och träna på riktigt allvar, men nu ska jag göra det. Från och med imorgon är det jag som slutar dricka alkohol, slutar med lama ursäkter, ser till att komma iväg till gymmet och så vidare. Ska även revidera min matvanor och se till att jag äter rätt och regelbundet. Kommer bli en sjuhelsikes utmaning, men det är väl därför som man gör det. Ett steg är ju att gå med här. För att sporra och se ens framsteg. Och få tips och inspiration från andra. Ska ner i källaren och laga min cykel så jag kan börja cykla. Det är bra och rolig träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.