Bra dag på jobbet

Idag var första officiella dagen för min del, då jag gjorde det jag är anställd för. ta emot entreprenörer och se till att de läser säkerhetsföreskrifter och skriver på en kvittens, samt fyller i en annan blankett för skåp och verktyg om de nu ska ha det. Gick över förväntan, de flesta var väldigt tillmötesgående och de hade med sig folk som kunde svara på det som de inte visste själva, andra som redan är inne och jobbar på företaget. Fick till och med översätta åt en finsk kille, gick sådär, men nu har jag ordnat engelska varianter på säkerhetsföreskrifterna, som de polacker och danskar som kommer imorgon kan kolla i.

Godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.