Tankar om åsikter och politiker

Almedalen och FRA är på tapeten i bloggvärlden och jag kan inte säga att det är något jag känner är något jag är speciellt intresserad av att blogga om. Visst jag skrev om FRA på hemtentan igår, då jag skulle ge exempel på hur staten kan komma att få mer makt i ett risksamhälle, men det vart lite hafsigt. Jag är inte den bästa på att avgöra vad som är bra argument för och emot olika ståndpunkter. Jag har mer än känsla för vad som känns rätt och vad som känns fel. Eftersom jag inte tycker att staten ska medla i privata affärer, så är jag kritisk.

Sen att jag inte har särskilt stort förtroende för politiker och deras politiska utspel, det är inte så konstigt. I dagens samhälle med media och diverse andra källor som hela tiden påverkar ens omdöme och uppfattning, är det svårt att få en bra bild av hur verkligheten ser ut. Jag har en tendens att hellre hålla min ståndpunkt öppen, än att döma utefter otillräckliga uppgifter. Allt är ju så färgat av ideologiska och subjektiva uppfattningar.
DN1 DN2 SvD1 SvD2

Ja, det är inte lätt. Skönt var det i allafall att lämna in hemtentan och att inse att det är helg om ca 2 timmar är inte helt fel det heller, vädret bäddar för att jag ska lägga mig och läsa och sola på Löga! Dock bara ryggen, måste skydda min en vecka gamla tatuering. 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.