Slapp fredag

Tröttmössa AB tror jag. Somnade runt 00.30 och vaknade 13.30. 13 timmar sömn, det var länge sen. Blir väl så när man går och lägger sig typ 00 och går upp 06 nästan en hel vecka. Helger är bra att ha, så man orkar med att gå upp. Annars händer det inte så mycket just nu. Har just fått i mig en drös med mackor och några glas mjölk. Funderar på att ta mig till Kristiansborgsbadet och simma ett par längder. Får dock inte glömma simglasögonen i så fall. Svårt att se vart man crawlar då.

Får se om jag pallar mig iväg, känns rätt segt just nu. Sen kom jag visst på att jag får ju inte ens bada.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.