Tvätta mig hit och dit

I söndags hade jag tvättid, igår hade jag också tvättid, så även idag. Hur mycket kläder har jag lyckats få tvättade då? Inte ett jävla plagg. För i söndags var jag inte hemma, igår gick jag och solade på Löga och idag hade jag helt glömt bort tiden och sov igenom hela skiten.

Min stavningskontroll tycker att ordet tvättid ska stavas med tre t:n, jag håller inte med. Sen när är det tillåtet med tre konsonanter i rad?

När jag gick ner för att kolla efter en ny tid verkade det som att tvättstugan var ledig, men efter att jag gått upp och hämtat min smutstvätt och gått ner med den så märkte jag att det var kläder i den ena maskinen. Så det var bara att boka en ny tid imorgon klockan 10. Underbart, för jag ska ju inte festa ikväll..

Läs även andra bloggares åsikter om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.