Raindrops falling

Ännu ett regnfall. Verkar som att augusti regnar bort. Själv så hart jag inte gjort något speciellt produktivt denna helg. Har haft jävligt ont i min rygg och huvudvärk. Kommer bli intressant att se hur kul jag har imorgon på jobbet, ser framför mig hur jag kommer jobba ståendes en hel del..

Tanken att sitta på stolen som är orsaken till min smärta, är inte direkt lockande. Sen att det är 8 hela underbara timmar av det hela med. Nej, jag måste se till att få gjort det jag ska mer stående än sittande.

Man skulle kunna påstå att det är fint väder ute, men det vore ju lögn, då det formligen spöregnar ute. Hoppas det är mindre blött imorgon då jag ska till jobbet, annars kommer jag få en än mindre rolig dag.

En till sak bara, innan jag ger mig. har inte skrivit ett enda ord på PM:et, det ska vara inne om ett dygn, jag tvivlar självklart på att det kommer ske. Undrar vad jag ska göra åt saken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.