En siluett i foajén

Det första folk ser när de kommer in till Kraftvärmeverket är min siluett, ser säkert bra ut när jag sitter och håller på och somnar, som nyss. inte för att jag bryrr mig så, men ändå. Som tur är det min sista dag imorgon. Sen behöver jag inte gå upp 06.00 många gånger till i år. Ska bli intressant att se hur snabbt jag lyckas sabba min dygnsrytm.

Jag ska ju slava imorgon och då kan jag bli tvungen att vara upp till 04-05 eller längre. Sen vill jag ju vara pigg inför fredagens kalas. Så då måste jag ju sova ut. Ja, som sagt, det kan ju vändas fel dygnet ganska så lätt. Är ju rookieveckor och allt vad det innebär med.

Nu packar jag ihop och tar mig hem strax, pallar inte mer. Lika dött idag som igår. Receptionisten får ta över ruljangsen från och med imorgon så jag kan fixa med det lilla jag har att göra innan jag drar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.