Glädje eller prestation?

Igår var en bra dag, satte mig i skolan och skrev en hel sida efter att jag varit på kåren och käkat tacos. Tacon var lite stark kanske, men annars var det trevligt. Sen på kvällen fortsatte jag lite smått med att pilla med PM:et, men till slut var jag så trött i både huvudet och ögonen att jag bestämde mig för att lägga mig tidigt och fortsätta med det idag. Vilket jag gjorde. Var ganska så skönt att somna vid 23.30 för en gångs skull.

Gick upp 08.00 och tog en dusch, för att sen bädda och så käka lite. Nu sitter jag här och ska pilla mer på arbetet, det måste bli klart idag, annars får jag inget betyg. Har kanske 4 sidor kvar att skriva, men jag tror att när jag skrivit klart teoridelen så ska det nog flyta på rätt bra med analys och diskussion.

Har även börjat med att bedöma hur jag upplever det jag gör under dagarna, för att se så jag inte gör saker jag inte mår bra av. Allt för att förbättra min vardag. Skriver som en dagbok i min kalender där jag skriver hur mycket glädje eller prestation något känns som. Om det är för mycket prestation och för lite glädje så borde jag välja bort det.

Better get to it.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.