Bättre sent än aldrig

Har haft en minisemester i Södertälje den här helgen, hur skönt som helst at få bli lite bortskämd och gödd hos föräldrarna. Mamma sa något väldigt insiktsfullt när jag berättade om vad jag har för mig i Västerås. Hon sa att det jag gör nu, med allt ansvar och de uppdrag jag tagit på mig, är vad jag egentligen skulle ha gjort för kanske 5-10 år sen.

Tyvärr har jag varit för upptagen med annat. Men jag är åtminstone glad över att jag kommit hit till slut. Bättre sent än aldrig.

Fick för övrigt VG på hemtentan. Första gången jag får det. har jag alltså äntligen lärt mig att vara kritisk? 😉

Nej, nu är det snart dags att återvända till Västerås. Ska plugga järnet veckan som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.