Nu är den här

Vintern! Nej eller jo, men jag syftar på min data.

Nu har den äntligen kommit, inte för att jag behövde vänta särskilt länge efter att jag beställt den. Men jag har gått och velat ha den ett tag. Håller på och installera Ubuntu eee på den just nu. Det system som kom med var inte så mycket att hurra för. Sen ska jag nog gå till Kåren och sitta där och plugga, med min nya leksak.

Något strulade, men till slut så funkade det. Är inte helt hundra på vad som var problemet, men ja. Får utreda vidare sen. Nu måste jag bara lära mig hur man mountar ett usbminne. Ja, så var det fixat, bara att få grub bootloader att vara på datorn och inte på usbminnet. 😛

Nu ska jag packa ihop och gå till kåren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.