Grått och vått

Jag sitter i en datasal på skolan och försöker vakna till, men mina ögon bara suddar. Får ingen klarhet i skallen. Hade hellre legat hemma i min soffa och sett på avsnitt av Heroes, Desperate housewives och Terminator: The Sarah Connor chronicles i det här fruktansvärt gråa hemska vädret, men icke. Sånt får man göra när man är ledig efter en lång dag med jobb. Vilket jag inte håller på med. Jag pluggar ju, eller det ska föreställa studier iallafall.

Nu är tanken att jag ska försöka sätta mig in i tidigare forskning innan jag drar till min handledning. För att iallafall kunna få något gjort tills dess. Kommer nog bli en spännande handledning..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.