Bio, bowling och nya tider

Julen är slut, jag är slut, nu börjar allt om igen. Jag är inte slut, däremot är det slut på alla dumheter. Som att sitta och tjura hemma ensam och tycka lite synd om mig själv. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen. Ska bli så jävla skönt att ha schemalagda lektioner och veta vad som gäller dag för dag. Hellre fullt upp än att behöva styra upp sin tid själv. Fy babian för det. Har redan styrt upp med två kalendrar, en jag kan bära med mig i fickan och en jag kan kolla i hemma. Mycket kompetent.

Igår var jag och bowlade med Oskar på Svea bowlinghall, inte direkt gratis, tur man är student. Han vann 3 av 4 matcher, men jag fick en poäng mer än han totalt 😛 Knäckte rätt duktigt i sista serien. 4 strikes och fyra spärrar = 158 poäng. 🙂

Idag ska vi visst se på: Vi hade i alla fall tur med vädret – igen på bio i heron city, var länge sen jag var där, så det kan ju vara trevligt, även om jag hellre hade sett Australia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.