Sluta önska

Sådär nu så är sommarjobbet fixat. Jag var och snackade med de på Mälarenergi och jag ska jobba som revisionsvärd nu i sommar med. Men denna gång heltid, ska få lära mig deras inköpssystem och handla prylar åt alla avdelningar. Spännande. I övrigt har det vl inte hänt så mycket idag, köpte ett par jeans, var på möte om hur jag kan gå vidare med min uppsats. Ska snacka med lite olika personer och se vad som kan komma från det.

Annars borde jag plugga men är sjukt opepp. Jag ska ha läst projektdokumentation tills imorgon och jag ska även läsa och svara på seminariefrågor till på torsdag. Äh fy fan vad jag inte vill plugga längre. Men jag har en del att slutföra. Gäller att jag tar det systematiskt och inte blir allt för överväldigad. Jag önskar att jag hade en personlig inspiratör och pluggcoach, som hela tiden kunde sporra och hjälpa mig att komma vidare i mitt skolarbete.

Önskar och hoppas, vilka låtsasord egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.