Allmänt less

Usch och fy fan, snacka om att den här veckan går åt helvete. Fick U i demokratins problem. En hemtenta och ett U. Aldrig hänt innan. Snacka om att jag slarvat. Tror det är den där skoltröttheten som gjort sig påmind. Försökte ta reda på vad problemet var, men ingen tenta på expen och ingen lärare på kontoret. Så jag får vackert sitta här och vänta till klockan 15.00.

Ska försöka göra något vettigt av min tid, som att försöka strukturera upp min kommande hemtenta.

Annars kan jag ju försöka styra upp menyn till fredagens afrikaafton. Vilket jag också måste vänta med, för jag vet inte om jag har sista ordet i det, men jag kan ju göra en fuling och köra över bara, så får det allt bli. Det mpåste bli klart idag så chefen kan beställa det som ska hem.

Ah vad less jag blir. Både på mig själv och saker runt omkring. Sen är det Högvarv, företagstjohej på skolan och inget finns för en sån som jag. Inte för att jag hade gått runt och minglat eller snackat med företagen ändå. Är kass på sådant.

För att klaga lite till så har den jävla högvarvsbanketten snott alla slavar som går att ragga till torsdagens disco, som kommer bli en flopp. Nej, fan nu är jag bitter, nu måste jag sluta. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.