Moldavien behöver detta

Läser att studenter och de oppositionella i Moldavien protesterar mot de preliminära resultaten från parlamentsvalen som hållts där. Jag föreslår inte att man ska använda våld, men i just detta fall så anser jag det vara befogat.

Moldavien är ett land som är intryckt mellan Rumänien och den ryssvänliga delen av Ukraina. Vilket lett till att det är Europas fattigaste land. Inte just dess läge, men deras brist på handels-möjligheter. Som en följd av kommuniststyret och att den marknad som de hade i och med Sovjetunionen försvann då det upplöstes.

Dessa inskränks av de kommunistiska influenser som tvingat landets befolkning att fly utomlands för att finna jobb, ofta i form av trafficking. Mycket är fel och en del skulle nog påstå att detta är pga av styret.

Det är dags för revolution. Så att nya krafter kan få ge landet en chans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.