Trösta sig själv med skräp

Ännu en sån där dag till ända, tänk vad lite man kan åstadkomma på så kort tid. Nu börjar veckan på riktigt imorgon, full fart framåt med föreläsningar, seminarier och uppsatsande. Har verkligen inte kommit så långt som jag tror varken jag eller min partner in crime vill vara, men det är bara att ta igen. Har spenderat kvällen med att tröstäta. Imorgon kväll får jag sitta med de där jävla seminariefrågorna. Men de verkar inte så hemska. Ska bli jävligt skönt att bara ha en sak att koncentrera sig på sen. Bara halva kompletteringen kvar, samt en salstenta att nöta inför. Sen jävlar! Blir till att spinna på en intervjuguide den här veckan, ska maila in material till handledaren på onsdag och så är det handledning på fredag.

Slog mig idag att det är lite körigt nu, tur att jag vägrar inse det. Det är bara att hoppas att det inte hinner ifatt mig på något sätt, måste vara stark och kämpa på. 🙂

Apropå tröstätandet, det är tur att jag bara får för mig sånt ibland, annars hade jag vägt 20 kilo mer och mått pyton. Men det hjälper ju mot ångest ibland, med hjälp av menlösa filmer också så kan man glömma bort att man känner sig ensam, oälskad och övergiven ibland. Mer om detta en anan gång, jag ska upp tidigt imorgon, fan om jag inte ska upp 08.00 och se till att befinna mig i skolan 09.00.

Tjipp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.