Ett slag för friheten?

Kan med ett glatt besked från EU-parlamentariker Lena Ek gå och lägga mig, lite mer lättad. Verkar som att politikerna där nere skött sitt jobb. Det blev en röstning för att tillägg 138 skulle tas med.

Tvärtemot vad som hävdades tidigare idag har industri- och energiutskottet (ITRE) i Europaparlamentet i kväll röstat om telekompaketet. En stor majoritet röstade för ändringsförslag 138, som säger att inga inskränkningar av internetanvändares fri- och rättigheter får göras utan domstolsbeslut.

Skriver Centerpartisten Håkan LarssonEuropabloggen

Nu kan man kanske andas ut ett tag. Vi får se vad som händer den 5 maj..

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.