Hektisk period

Nu har det varit väldigt tyst här i några dagar och det med en massa anledning. har haft ganska så fullt upp. Tentavecka förra veckan, skrev tentan på torsdagen, vilket firades med en massa cider på kåren på kvällen. Spelade alias hemma hos Lena och skrattade röven av mig. Spel som det kan bli så jävla roliga i rätt sällskap. Dagen efter så skulle jag börja förbereda för min specialpub med italienskt tema. Funkade hur bra som helst, lite virrigt med beställningarna till en början, men sen så rullade allt på. Var dock sjukt trött efteråt.

Upp hyfsat tidigt på lördagen för möte med kårfullmäktige som åkte ut till Skultuna Gård och gick igenom verksamhetsplaner, åsiktsdokument och diverse annat som kårstyrelsen arbetat fram, så vi kunde ta beslut med gott underlag. Detta tog väl merparten av dagen. Lagom såsig i skallen kom jag tillbaka till Västerås och efter lite allmän dödhet så masade jag mig till ICA för inköp av proviant inför kvällens poolhäng. Det var trevligt som fan och jag fick återknyta lite till mina bäverpolare. Var länge sedan. Blev en rätt lugn kväll.

Söndags så var det dags att ta stora beslut om Kårrestaurangernas framtid. Vilket knappast var en lätt uppgift med de förutsättningar som fanns. Efter långa överläggningar så kom vi fram till resultat som känns både verklighetsförankrade och vettiga med tanke på situationen. Hoppas att det ska lösa sig på bästa möjliga sätt för alla.

Igår var jag och min partner in crime i Stockholm och styrde med intervju och diverse kontaktsökande, en lång men produktiv dag. Hoppas verkligen det ska lösa sig med att få ihop alla intervjuer. Känns ju som att vi har något bra på gång och vill verkligen inte att det ska stoppa oss.

Sen efter det var det bara att ta sig vidare hem och till Kåren på måndagsmöte och även på ett annat viktigt möte. Sen bar det hem till en av kollegorna för planering av p-resa och hockey. Nu tänker jag sova. För jag är rätt sliten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.