Ohälsan själv

Vikten och sånt är kanske inte något som jag har några jätteproblem, men jag har dock märkt en viss trend. Även omfångsmässigt så har det nog börjat hända saker med min kropp. Bäst att stoppa det som komma skall, eller kan. men jag är ju så fruktansvärt odisciplinerad och svårt upptagen hela tiden. Så när jag ska ha tid att träna och styra upp mina matvanor det är skrivet i skyarna. Får satsa på till sommaren, inget kåren och annat okynnes. Just nu känns det som att jag mest letar efter ursäkter att slippa träna. Men vafasen, 10 armhävningar när jag vaknar och 10 innan jag lägger mig ska jag väl klara. Kan ju alltid starta så.

Ska vi tala i siffror så är jag över 70 kilo och fetthalten ska ligga på ca 22% just nu om man ska tro min våg. Inte helt idealiskt enligt mig själv. Men samtidigt då jag ser på mig själv i spegeln så är jag ju långt ifrån massiv. Det handlar ju väldigt mycket om ideal, att jag vill ha ett sexpack och se ut som en grekisk gud kanske? Men i vilken verklighet lever jag i då? Nej, men jag börjar känna mig ohälsosam, är väl mest det jag vill råda bort på.

Så nu knarkar jag fiskleveroljekapslar och c-vitamin innan jag lägger mig. Istället för att slänga i mig mackor och skit. Har blivit lite mycket hamburgare och skit på kåren. Men det blir ju lätt så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.