Yoga på tisdag!

Efter schlager, Stockholm och bokhyllemontering kommer en ny vecka med nya tag. Känns som att jag mest sitter och återberättar vad jag gör här. Men ibland blir det så. Tror minsann jag upplever lite söndagsångest. Frågan är varför. Men det är väl bara att inse att livet flyger fram och att känslan av att inte riktigt hinna med finns där.

Dags för den där sömnen så att karusellen kan snurra vidare imorgon. Kan ju inte sitta här och tro att jag kan skjuta upp det som komma skall. Ska dock koncentrera mig på en sak i taget imorgon, inte springa runt och tro att jag ska lägga näsan i blöt.

Oj hoppsan, råkade jag just boka in mig själv på ett yogapass på 75 minuter på tisdag klockan 19.15, var banne mig på tiden. Friskis here I come. Kan behöva lite vara i mitt liv. Fokusera och koncentrera.

Ett svar till “Yoga på tisdag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.