Kroppen förfaller

Fåfänghetsvarning!

Såg mig i spegeln med ett plagg jag skulle prova tidigare idag och jag gillade INTE vad jag såg. Magen stod ut och mina bröstmuskler börjar bli saggiga. Särskilt runt bröstvårtorna. Skitfult. Jag måste verkligen lägga manken till för att komma i bättre form, för påverkas det jag har på mig av min kroppsform så börjar det bli illa. Så kan jag inte ha det.

Ska på medelpass ikväll och även om det kommer kännas sjukt mycket i hela kroppen så är det dags nu. Att börja ta bättre hand om kroppen. Har inte riktigt orkat under merparten av året, men nu är det dags. Ska inte känna efter så förbanat och gnälla över smärtor här och där. Då kommer man ingen vart. No pain no gain!

Jag vet att det går att komma i bra form och att det krävs en jävla massa jobb. Dags att få igång kroppen. Har även bokat in mig på ett till pass på yogan nu på söndag. Ska även försöka dra ner på alkoholintaget, eftersom det förmodligen är en av bovarna. Även mat vid regelbundna tider hjälper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.